2023 İçin En İyi Web Tasarım Şirketleri

Web sitesi tasarımına yardımcı olacak bir araç kullanıyorsanız, web sitesi oluşturmak zor değildir. Web sitesi tasarım yazılımı kullanmak, sitenizin daha profesyonel görünmesini sağlar ve web bakımını sizin için basitleştirir. Mersin web tasarım hizmetlerimizden yararlanmak için lütfen iletişime geçin. Şimdi 21 web tasarım şirketinden oluşan bu listede sizin için neler yapabileceklerini öğrenin; herkes için bir şeyler var.

Listeden en beğenilen 6 web tasarım firması

#1 Wix: Yeni başlayanlar için en iyisi
#2 Squarespace: Yaratıcılar için en iyisi
#3 Web.Com: Yeni işletme sahipleri için en iyisi
#4 Ağ Çözümleri: Web optimizasyonu için en iyisi
#5 HostGator: Eksiksiz web barındırma için en iyisi
#6 Bluehost: WordPress ile barındırma ve derleme için en iyisi

Pek çok kişi web sitesi tasarımından çekiniyor çünkü teknik becerilerden yoksun olduklarından endişe ediyorlar ve hileli kodlarla çevrimiçi varlıklarını mahvetmek istemiyorlar. Web tasarım yazılımı, bir web sitesi oluşturma ve sürdürme sürecinin tamamını basitleştirir.

Doğru web tasarım yazılımını bulmak, ister kişisel bir blog yazın, ister bir işletmeyi yönetin veya bir e-Ticaret vitrini aracılığıyla satış yapın, işinizi kolaylaştıracaktır. Pek çok farklı seçenek mevcuttur, bu nedenle birini seçmeden önce her birinin neler sunduğunu ve size nasıl yardımcı olabileceğini bilmelisiniz. Önerdiğimiz 21 web tasarım şirketini ve nedenini öğrenmek için okumaya devam edin.

Tam Listemizden Bir Web Sitesi Tasarım Çözümü Seçin

En iyi altı web sitesi tasarım çözümünü öne çıkarmış olsak da, orada pek çok kaliteli seçenek var. İster yeni başlayanlar için bir araca, ister web sayfalarını taklit etmek, çevrimiçi satış yapmak veya bütçenizi aşmamak için ihtiyacınız olsun, ihtiyaçlarınızı karşılayacak web sitesi tasarım hizmetleri vardır.

1. Wix: Yeni Başlayanlar İçin En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Fiyatlandırma: Ayda 16 ila 45 ABD Doları arasında değişen ücretsiz plan veya premium seçenekler

Derecelendirme: 5 yıldız

Wix, size web sitesi tasarlamayı en basit şekilde öğreten bir web sitesi tasarım şirketidir. Bir sayfayı hemen çalışır duruma getirmek için şablonları kullanabilir veya sürükle ve bırak düzenleyiciyle kalbinizin içeriğine göre özelleştirebilirsiniz.

Başlangıç ​​anketi, Wix'in hedefleriniz ve ideal hedef kitleniz gibi işletmenizin temelini anlamasına yardımcı olur. Oradan şirket, hedef demografinize hitap edebilmeniz için şablonlar ve stiller önerir. Temel bilgilerle başlayabilir ve ardından siteyi, yol boyunca alt üst edeceğinizden endişe etmeden, zaman içinde istediğiniz gibi görünecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Wix'e hemen bağlanmak zorunda değilsiniz. Temel bir site oluşturmanıza ve çeşitli şablonlarla oynamanıza izin veren ücretsiz bir plan sunarlar. Siteniz için fazla bir şeye ihtiyacınız yoksa süresiz olarak ücretsiz planla devam edebilirsiniz. Premium planlar size daha fazla kişiselleştirme sağlar ve pahalı değildir.

Wix Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Ücretsiz plan, sizin için mükemmel bir web sitesi tasarlamak üzere neler yapabileceğini görmek için hizmeti denemenizi sağlar. Uygun fiyatlı ve bir alan adı içeren ücretli planlarla Wix reklamlarını kaldırın. 

2. Squarespace: Yaratıcılar İçin En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Fiyatlandırma: İhtiyaçlarınıza bağlı olarak planlar ayda 23 $, 33 $, 36 $ veya 65 $ 'dır.

Squarespace, Wix'ten daha pahalıdır, ancak aynı zamanda daha gelişmiş bir platformdur. Profesyonel şablonlar size web sitesi tasarım fikirleri verirken aynı zamanda e-Ticaret mağazanızı destekleyerek yaratıcılar için ideal hale getirir. Sayfanızı hazır hale getirmek için yalnızca birkaç tıklamaya ihtiyaç duyduğunuz için tasarım için zaman harcamanıza gerek yok. Bu, işinizin içeriği üzerinde çalışmaya devam etmek için size zaman kazandırır.

Şirket, tasarım yazılımına "Ne Görürsen Onu Alırsın" adını verir; bu, panoda tasarladığınız her şeyin, site ziyaretçilerinizin göreceği şey olduğu anlamına gelir. Bu şekilde, sayfanızı yayınladığınızda renklerin, resimlerin veya yazı tiplerinin farklı görüneceği konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Squarespace Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Ücretli planlar, beceri seviyenize ve web sitesi gereksinimlerinize bağlı olarak ayda 23 ila 65 ABD Doları arasında değişen katmanlarla, aldığınız her şey için uygun maliyetlidir. Bir yıllık peşin ödeme, size maliyetten %30'a varan indirim sağlar. 

3. Web.Com: Yeni İşletme Sahipleri İçin En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Fiyatlandırma: İlk ay için özel indirimle ayda 14,99 ABD Doları ile 49,99 ABD Doları arasında değişmektedir.

Web.Com bir barındırma platformudur, yani bu site ile her şeyi bir arada yapabilirsiniz. Ancak web sitesi tasarım yazılımı öne çıkan şeydir. İster bir şablon seçin, ister tasarlamaya sıfırdan başlayın, kullanımı çok kolaydır. Yeni işletme sahipleri, sitenin ilgi çekici stok fotoğraflarından oluşan kitaplığını sayfalarında kullanmayı özellikle seveceklerdir.

Web.Com Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: İhtiyacınız olanı sağlayan planları seçebilirsiniz, böylece asla kullanmayacağınız hizmetler için ödeme yapmazsınız. Ücretsiz bir seçenek olmasa da ilk indirim, ilk ayınızın maliyetinin 2 ABD dolarından daha az olmasını sağlar, bu nedenle denemeye değer. Web.Com'da web siteleri oluşturmanın ve yönetmenin ne kadar basit olduğunu kısa sürede seveceksiniz.

4. Ağ Çözümleri: Web Optimizasyonu için En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Network Solutions, size sitenizi özelleştirme özgürlüğü veren güvenilir bir web barındırıcısıdır. Şirket 1979'da başladı ve 1991'den beri Amerika Birleşik Devletleri hükümeti için bir taşeron oldu, dolayısıyla bu araçla kalite ve güvenlik elde edersiniz.

Şirketin açık kaynak kitaplığı, sitenizi optimize etmek için sayısız uygulama ve eklentiye erişmenizi sağlar. Basit bir açılış sayfasıyla başlayabilir ve onu hızla geliştirerek arama motoru sonuçlarında üst sıralarda yer alan çok sayfalı bir siteye dönüştürebilirsiniz.

Network Solutions Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Sitelerini bir yıldan daha uzun süre çevrimiçi tutacaklarını bilen kullanıcılar, Network Solutions'ın indirim planlarından yararlanabilir ve on yıl boyunca tek seferde ödeme yaptığınızda %40 tasarruf sağlar. Güvenli, güvenilir ve SEO için yüksek puan almıştır.

5. HostGator: Eksiksiz Web Barındırma için En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Fiyatlandırma: Planlar ayda 11,95 ABD Doları ile 14,95 ABD Doları arasında değişmektedir.

HostGator başlangıçta bir barındırma hizmetiydi, ancak kullanıcılarını dinlediler ve her şeyi tek bir platformda yapabilmeniz için web sitesi tasarım yazılımı geliştirdiler. Sitenizin benzersiz görünmesini sağlamak için hareket ettirebileceğiniz çok sayıda şablon ve öğe vardır. Sitenizi tek bir panodan yönetebildiğiniz için, sayfanızı güncellemeniz ve bakımını yapmanız gereken süreyi kısaltır.

HostGator Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Sitenizin kişisel mi yoksa ticari mi olduğuna bağlı olarak, HostGator planlarının farklı katmanları vardır. Bir yıllık peşin ödeyerek paradan tasarruf edebilirsiniz. Ardından, hedef kitleniz büyüdükçe sitenizi yeni bir sağlayıcıya aktarmadan planınızı yükseltebilirsiniz.

İlgili: En İyi Web Sitesi Kurucuları

6. Bluehost: WordPress ile Barındırma ve Bina İçin En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Fiyatlandırma: Ayda 4,95 ABD Doları ile 79,99 ABD Doları arasında değişmektedir.

Bluehost, WordPress kullanan kişiler için bir web sitesi tasarım şirketidir. 30 günlük para iade garantiniz ve ücretsiz bir alan adınız olduğunu bilerek bir plana kaydolun. Açılış sayfası, blog gönderisi, portföy düzeni ve daha fazlası gibi size aynı stille birden çok sayfa sağlayan belirli şablonlar arasından seçim yapabilirsiniz. Bir renk şeması seçin veya öğeleri tek tek değiştirin.

Bluehost Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: WordPress, internetteki en büyük web barındırma platformlarından biridir, bu nedenle siteniz için iyi bir seçenektir. Bluehost uygun maliyetlidir ve site tasarımınız üzerinde ne kadar kontrol sahibi olmak istediğinize siz karar verebilirsiniz. Bluehost planıyla kısa sürede kaliteli bir WordPress sayfası oluşturmak kolaydır.

7. Shopify: E-Ticaret İşletmeleri için En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

E-Ticaret web sitesi tasarımı için Shopify en iyi seçenektir. 800.000'den fazla mağaza sahibi, çevrimiçi işlerini bu platformu kullanarak tasarlıyor ve yönetiyor. Sadece büyüleyici olmakla kalmazsınız. Özelleştirilebilir şablonlar, ancak siteniz müşteri hesapları ve ödeme bilgileri gerektiriyorsa gerekli güvenliği elde edersiniz.

İster maddi mallar, ister hizmetler veya dijital dosyalar olsun, Shopify sitenizde sayısız ürün satabilirsiniz. Shopify platformu, ürün sayfası biçimiyle ilgilenir ve düzeni özelleştirmekte özgürsünüz.

Shopify Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Pek çok işletme sahibi, çok fazla olası hata olduğu için mağaza açma konusunda gergindir. Shopify, güvenli mağaza şablonları sunarak tüm bu sorunları ortadan kaldırır. Planınızı seçmeden önce 14 gün boyunca ücretsiz deneyin.

8. Zyro: Bütçe Web Yöneticileri için En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Fiyatlandırma: Planlar ayda 11,99 ABD doları veya 14,99 ABD dolarıdır, ancak Zyro'nun genellikle satışları vardır.

Daha düşük bir fiyat için özelliklerden ödün vermenize gerek yok—Zyro, kısıtlı bütçeniz olsa bile ihtiyacınız olan tüm web sitesi tasarım araçlarına sahiptir. Planlar 11,99 dolardan başlasa da, şirket genellikle aylık faturanızı yalnızca 2,99 dolar yapan indirimler sunar. Bu özellikleri böyle bir fiyata başka hiçbir yerde bulamazsınız.

Zyro, tasarım ve hizmetler açısından Squarespace'e benzer, ancak daha uygun fiyatlıdır. Bir şablon seçebilir ve ihtiyaçlarınıza uygun öğeleri sürükleyip bırakabilirsiniz. Bonus olarak, içerik oluşturmanıza ve ziyaretçileri sayfada daha uzun süre tutmak için sitenizi optimize etmenize yardımcı olmak için AI teknolojisini kullanır.

Zyro Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Squarespace'in sunduklarını beğendiyseniz ancak bir plana bütçeniz yetmiyorsa, Zyro tam size göre. Bütçeyle bile sitenizi özelleştirmek ve yükseltmek için sayısız özellik sunar. Herhangi bir planda 30 günlük para iade garantisi alırsınız, bu nedenle Zyro'yu denemenin hiçbir riski yoktur.

9. Weebly: Bunu Tek Başına Yapmak İçin En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Pek çok işletme, web sitesiyle ilgili kararları onaylayan insanlardan oluşan bir ekibe sahiptir, ancak bunu tek başına yapan birçok girişimci vardır. Seçeneklerden korkmak yerine, web sitesi tasarım yazılımınız olarak Weebly'yi seçin. Tüm süreci basitleştirir, böylece planınızı satın aldıktan birkaç dakika sonra kaliteli bir siteye sahip olursunuz.

Bir çevrimiçi mağaza da dahil olmak üzere işletmenizin ihtiyaç duyduğu her sayfa için şablonlar ve uzantılar vardır. Ürünleri listelemenize, sepet oluşturmanıza, kupon kodları uygulamanıza ve ödemeleri kabul etmenize olanak tanır.

Weebly Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Weebly birçok yönden Wix'e benzer, ancak planları daha uygun maliyetlidir. Weebly'nin neler sunabileceğini görmek için ücretsiz bir hesapla başlayabilirsiniz, ancak alan adınızı bağlamak için ücretli bir plana geçmeniz gerekir. Profesyonel plan ayda 12 dolardır ve reklamları kaldırır, bu nedenle web siteniz için harika bir başlangıçtır.

10. GoDaddy: Platform Esnekliği için En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Fiyatlandırma: Planlar ayda 9,99 ABD Doları ile 16,99 ABD Doları arasında değişmektedir.

Bir GoDaddy planıyla, web sitenizi tek bir panodan yönetebilmeniz için barındırma, alan adı ve site tasarımcısı alabilirsiniz. Web sitesi tasarım yazılımlarının kullanımı kolay olsa da, GoDaddy kullanmanın en büyük avantajı web sitenizi telefonunuzdan veya tabletinizden yönetebilmenizdir.

Birçok program, fare ve klavye kullanma kolaylığına sahip olmayan uygulamalar sunar, ancak GoDaddy tüm bu sorunları çözmüştür. Sitenizi mobil düzenleyiciden herhangi bir aksaklık olmadan oluşturabilir veya güncelleyebilirsiniz.

GoDaddy Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: GoDaddy, web barındırmadan site tasarımına kadar ihtiyacınız olan her şeyi ve ayrıca bir mağaza oluşturma seçeneğini uygun bir fiyata sunar. Sitenizi bir telefon veya tabletten yönetebildiğinizde, diğer birçok sağlayıcının sunmadığı bir düzeyde özgürlük ve kontrol elde edersiniz.

11. Adobe Dreamweaver: Profesyonel Tasarımcılar İçin En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Fiyatlandırma: Ayda 20,99 ABD Doları veya ayda 54,99 ABD Doları karşılığında Adobe Creative Cloud'a dahildir.

Adobe, grafik tasarım, web tasarımı ve fotoğrafçılık alanlarındaki profesyoneller arasında popüler olan bir yazılım markasıdır. Şirketin web sitesi tasarım yazılımı, tüm kullanıcılara bu düzeyde kalite sağlar, böylece işi kendiniz yapmanıza gerek kalmadan çarpıcı bir web sayfasına sahip olursunuz.

Adobe Dreamweaver Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Dreamweaver yazılımıyla çok şey yapabilirsiniz, ancak Adobe Creative Cloud'u karşılayabilirseniz, birçok avantaj elde edersiniz. Plan, işinizi geliştirebilecek Photoshop, Illustrator, InDesign ve diğer tasarım ve mizanpaj programlarına erişmenizi sağlar.

12. WordPress: Hepsi Bir Arada Kullanıcılar İçin En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Fiyatlandırma: Ayda 7 ila 59 ABD Doları arasında değişen ücretsiz plan ve ücretli planlar

WordPress, şirketler ve ünlüler de dahil olmak üzere sayısız siteye ev sahipliği yaptığı için belki de en tanınmış web sitesi tasarım şirketidir. Uygun fiyatlı planlar ve yıllık indirimlerle, bir siteyi tek bir platformdan yönetmenin harika bir yoludur.

Hizmet, kullanıcılara şablonları ve sürükle ve bırak düzenleyicileri kullanma veya kendi kodlama becerilerini uygulama şansı verir. Bir altyapı ile başlayabilir ve kodlama bilginize göre tasarımı özelleştirebilirsiniz.

Neden WordPress Şiddetle Tavsiye Edilir: WordPress en iyi kuruculardan biridir çünkü herkes için bir şeyler vardır. Kişisel bir blog, sanat portföyü, e-ticaret mağazası ve daha fazlası için kullanabilirsiniz.

13. Webflow: Teknik Bilgisi Olmayanlar İçin En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Webflow, görsel tasarım açısından Squarespace'e rakip oluyor. Kitlenizin tam olarak gördüğü gibi olacak bir sayfa oluşturmak için düzenleyiciyi kullanın. Beceri seviyenize bağlı olarak sürükle ve bırak özelliklerini kullanabilir veya siteyi kendiniz kodlayabilirsiniz. Bir şablonla başlayıp benzersiz bir görünüm için belirli kod satırlarını düzenleyerek bir karma bile kullanabilirsiniz.

Ücretsiz plan, kontrol panelinin nasıl olduğunu görmenizi sağlayan güzel bir avantajdır, ancak hizmeti beğendiyseniz yükseltme yapmak isteyeceksiniz. Özel bir alan adını yalnızca ücretli bir plana bağlayabilirsiniz. Pek çok hizmette olduğu gibi, bir yıllık ödemeyi peşin yapmak paradan tasarruf etmenizi sağlar; bu durumda, yaklaşık %20.

Webflow Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Webflow, çok erişilebilir olduğu için hem yeni başlayanlar hem de kodlama uzmanları için idealdir. Sürükle ve bırak düzenleyiciyi kullanmayı seçseniz bile, site temiz kod oluşturur, böylece isterseniz HTML'ye her zaman bakabilir ve değiştirebilirsiniz.

14. Figma: Ekipler İçin En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Fiyatlandırma: Ayda 12 ila 75 ABD Doları arasında değişen ücretsiz plan veya ücretli seçenekler

Figma, eleman kitaplığını ve paylaşım özelliklerini kullanarak mizanpajlar oluşturmanıza izin veren bir tasarım programıdır. Bir web sayfası başlatabilir ve bunu diğer ekip üyelerine görüntülemeleri için gönderebilirsiniz. Birden çok kişi aynı anda tasarım üzerinde çalışabilir ve program prototipi gerçek zamanlı olarak güncellemek için herkesin girdisini alır.

Yanlışlıkla pencereyi kapatırsanız, herkesin çalışması otomatik olarak kaydedilir, böylece hiçbir şey kaybetmezsiniz. Figma, sitenizin web'de yayınlanmadan önce nasıl görüneceğini görmeniz için size bir çıkış sağlar. Küçük ekipler ücretsiz plandan yararlanabilir, ancak daha büyük şirketler için ücretli seçenekler harcamaya değer.

Neden Figma Şiddetle Tavsiye Edilir: Bir tasarımı bir ekiple paylaşmak zor olabilir. Figma'yı kullanmak, herkesin her zaman projenin en son sürümünü görmesi anlamına gelir. Sayısız e-posta ve eki azaltır ve herkese zaman kazandırır.

15. BigCommerce: Mağaza Sahipleri İçin En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Fiyatlandırma: Planlar ayda 29,95 ABD Doları, 79,95 ABD Doları veya 299,95 ABD Dolarıdır

BigCommerce web sitesi tasarım yazılımı, kolayca bir çevrimiçi mağaza oluşturmanıza yardımcı olur. Planların, yıllık olarak ne kadar kar elde ettiğinize bağlı olarak katmanları vardır. Bu yöntem idealdir, çünkü işiniz büyüdükçe planınızı yükseltebilirsiniz, böylece web tasarımı ve barındırma için asla mağazadan kazandığınızdan daha fazlasını ödemezsiniz.

BigCommerce Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Basit düzenleriyle satışlarınızı en üst düzeye çıkaran şablonlar arasından seçim yapın, ardından bunları marka estetiğinize uyacak şekilde özelleştirin. Daha fazla satış yaptıkça planları yükseltmek kolaydır, böylece yeni bir sağlayıcı bulup sıfırdan başlamak zorunda kalmazsınız.

16. EpicPxls: Eşsiz Grafikler için En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

EpicPxls, kontrol panelinde tüm bir web sitesini modellemenizi sağlayan bir web sitesi tasarım yazılımıdır. Daha sonra web sitenizde kullanmak üzere yazı tiplerini, grafikleri, simgeleri ve diğer dosyaları indirebilirsiniz. Diğer kullanıcıların oluşturup paylaştığı tasarımlar arasından seçim yapın veya panoda kendinizinkini yapın.

EpicPxls aracı, bu listedeki diğer birçok programa ek olarak kullanılabilir. Dolayısıyla, başka bir sağlayıcının sürükle ve bırak düzenleyicisini kullanıyor olsanız bile, bazı EpicPxls içeriğini sitenize entegre edebilirsiniz.

EpicPxls Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Sanatsal yeteneğiniz olmasa bile EpicPxls, web siteniz için çarpıcı grafikler tasarlamanıza olanak tanır. Başkalarının tasarımlarını özelleştirebilir veya kendi tasarımlarınızı oluşturabilir, ardından kalabalığın arasından sıyrılmasını sağlamak için bunları sitenize aktarabilirsiniz.

17. WooCommerce: WordPress Mağazaları için En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

WordPress sitesine sahip kullanıcılar, WooCommerce'in bir çevrimiçi mağaza tasarlamalarına nasıl yardımcı olduğunu takdir edeceklerdir. Eklentinin kendisi ücretsizdir ve başlamak için birkaç ücretsiz şablon kullanabilirsiniz. Ancak çok geçmeden ücretli temalara geçmek isteyeceksiniz, aksi takdirde mağazanız çok genel görünecektir. Bir tema seçmeden önce, web sitesi tasarımı ilhamı için diğer WooCommerce mağazalarına bakabilirsiniz.

WooCommerce Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: WooCommerce'in ücretsiz deneme sürümü olmasa da, WordPress kontrol panelinde yolunuzu biliyorsanız bu eklentiyi güvenle kullanabilirsiniz. WooCommerce'i entegre ettiğinizde, temaları özelleştirme ve satış yapma konusunda hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

18. Framer: Prototipler için En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Framer, web sitenizi tasarlamanız için gereken süreyi almanıza izin veren bir web sitesi tasarım şirketidir. Sayısız prototip yapabilir ve ardından tek kuruş harcamadan hangisinin işinize en uygun olduğuna karar verebilirsiniz. Bu özellik size ekip üyelerinden, paydaşlardan ve odak gruplarından girdi almanız için bolca zaman tanır.

Sitenizi yayınlamaya hazır olduğunuzda bir plan seçebilirsiniz. Kişisel siteler için ayda 15 dolar, ticari siteler için ise ayda 25 dolar ödersiniz. Sayfalarınızı oluştururken sahip olacağınız kolaylık göz önüne alındığında, bu fiyatlar uygun fiyatlıdır.

Framer Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Sitenizi ödemeye veya yayınlamaya gerek kalmadan hazırlama yeteneği, size deney yapmak için çok fazla alan sağlar. Web sitenize giriş yapmadan önce mükemmel tasarımı elde edebilirsiniz.

Sublime Text, kodlayıcıların Windows, Mac ve Linux için web tasarımları oluşturmasına olanak tanır. Sitenizi tasarlamak için herhangi bir dili kullanabilirsiniz, böylece özel bilginize hitap eden bir yazılım bulma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Lisans için ödeme yapmadan önce yeteneklerinize uygun olduğundan emin olmak için ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Sublime Text Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Kodlama için belirli bir yazılım kullanmak, yalnızca komutlarınıza odaklanmanıza yardımcı olur. Kodu barındırma hizmetinizle entegre etmeye hazır olana kadar kenar çubukları ve diğer öğeler hakkında endişelenmenize gerek yok.

20. Sketch: İşbirlikleri İçin En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Sketch, tasarımcılarınıza web siteniz için kolayca kontrol edebileceğiniz görseller oluşturmaları için bir çıkış sağlar. Her editörün platforma erişmesi gerekir, ancak tüm ekip taslakları hiçbir ek ücret ödemeden görüntüleyebilir.

Sketch Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Bu araç, dünya çapındaki ekipleri birbirine bağlar ve herkesin döngüde kalmasını kolaylaştırır. 30 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilir ve ardından ücretli bir plana yükseltebilirsiniz.

21. Adobe XD: Uygulamalar için En İyi Web Sitesi Tasarım Yazılımı

Adobe XD, uygulamalar ve oyunlarla birlikte web sitenizi tasarlamanıza olanak tanır. İndirmeler ve ilgi çekici uygulamalarla markanızı bir açılış sayfasından tamamen sürükleyici bir topluluğa yükseltebilirsiniz. Bu araçta her şeyi yapabilirsiniz, böylece uygulamanızda da görünmelerini sağlamak için sitenizdeki tasarımları kopyalamak kolaydır.

Adobe XD Neden Şiddetle Tavsiye Edilir: Aracın kendisi, site tasarımcılarınızla içerik oluşturmanın ve onlarla işbirliği yapmanın harika bir yoludur. Adobe Creative Cloud'a yükseltebilirseniz, ek tasarım uygulamaları açısından paranızın karşılığını alırsınız.

Son düşünceler

Bu araçlar size yardımcı olduğunda web sitesi tasarımını öğrenmek için uğraşmanıza gerek yok. Zaten bir tasarımcıysanız, bu sitelerin birçoğu ekibinizin geliştirme sürecini kolaylaştırabilir. İncelediğimiz 21 program, kaliteli şablonlar ve özelleştirilebilir özellikler sunar. Sizin için doğru özelliklere sahip bir web sitesi tasarım şirketi seçtiğinizden emin olun ve bu, işletmeniz için rekabeti alt üst edecek bir site oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Yorumlar